thea@tankestregen.com
28 60 06 55

Thea-Louise
Krakau Schack

Indehaver & freelance bygningskonstruktør
DGNB & LCA konsulent

Respekt, humor og høj arbejdsmoral er det der kendetegner  mig…
Min boglige baggrund, mere end 15 års praktisk erfaring i branchen samt en brændende interesse i byggeriet, ligger til grunde for Tegnestuen Tankestregen som blev stiftet i 2017.

Siden har jeg erhvervet mig den nyeste viden omkring bæredygtighed gennem blandt andet DGNB & LCA. Og har stor interesse i at være med til at ændre byggeriet for både miljøets skyld og ikke mindst de menneskelige ressourcer der bidrager op gennem alle led fra tilblivelse af materialer, til genanvendelse eller bortskaffelse.

Med mig har blandt andet flere års ansættelse i forskellige byggevirksomheder samt 6 års erfaring som underviser på bygningskonstruktøruddannelsen i Århus, hvor jeg udviklede et højt kommunikations og formidlingsniveau, samt en pædagogisk uddannelse (PG). Det giver mig en særlig god ballast når jeg står overfor de forskellige parter i byggeriet hvor både bygherre, bygherrerådgiver, entreprenører og håndværkere skal informeres i rette omfang og niveau.

Jeg er opvokset på landet hvor vi selv havde heste hjemme og ridesport har været en stor del af mit liv. Som 17 årig drog jeg til Tyskland for at dyrke min drøm om eliten i  ridebanespringning. En ulykke satte en stopper for dette, hvorfor mine interesser tog en drejning. Men med mig fik jeg en kæmpe disciplin og vindermentalitet som afsmittes i mit daglige arbejde. Men bedst af alt er min positive tilgang og pragmatiske holdning til tingene, som altid kommer med en dyb respekt for de mennesker jeg møder og afsmittes i et højt humør.

"Jeg sætter en ære i, at opgaven bliver løst rigtigt første gang."

Følg med på