Dine tanker
Mine streger

Ideer er flygtige og foranderlige. De kan være svære at få ned på papir og gøre håndgribelige. Det kræver at man forstår hinandens visioner. At det man ser for det indre øje, kan overføres til en fysisk form, hvorfra de kan udvikle sig.

Jeg gør en ære ud af at lytte indgående. At mine streger rummer din vision – og at vores samarbejde er et samspil baseret på en tillidsvækkende kommunikation.

"Det er et fælles ansvar at passe på miljøet"

Thea-Louise Krakau Schack
Indehaver & freelance bygningskonstruktør

Bæredygtige byer og lokalsamfund

Det er vigtig for mig at bidrage til at skabe bedre lokalsamfund og mere bæredygtige byer. Derfor har jeg også en forkærlighed for Urban living og de rum vi i hverdagen færdes i. Jeg mener det er vigtigt at vi forholder os langsigtet til byggeriet. At vi er nysgerrige på spørgsmål om nye metoder og udnyttelsen af upcyclede materialer – i endnu større omfang end vi gør i dag.

Klimaindsats

Det er vigtigt at vi i byggeriet indledende faser tager højde for de tiltagende klimaudfordringer såsom ekstreme vejrforhold. Men det er mindst lige så vigtigt at vi sikrer kvaliteten af udførelsen under byggeriet. Det er her jeg oplever at kunne gøre en forskel.